MENIU

Ce spun despre tine fanteziile sexuale pe care le ai

Visezi la o partidă în trei sau îţi imaginezi cum e să faci sex cu şeful? Ei bine, nu eşti singură, toţi oamenii au fantezii sexuale, care mai de care mai atipice. Specialiştii de la site-ul Cosmopolitan.co.uk ne explică ce spun, de fapt, despre noi înşine, fanteziile sexuale pe care le avem 

1. Fantezia despre sexul într-un loc public

Exhibiţionismul e o temă extrem de cunoscută şi populară, aşa că multe femei au această fantasmă: de a face sex într-un loc public. Psihologii au interpretat această fantezie că fiind caracteristică mai ales femeilor care nu se simt foarte atractive şi foarte dorite, caz în care ele fantazmeaza despre sexul într-un loc public, un loc cu mulţi admiratori, în care, aşadar, toată lumea le poate dori. Altele fantasmează despre anumite locuri publice, care arată gradul de romantism al lor, respectiv o plajă sau poate o pădure.

2. Fantezia despre sexul cu un necunoscut

Câteodată, sexul cu un străin semnifică dorinţa de sex fără alte implicaţii şi responsabilităţi. În multe cazuri, femeile nici nu-şi imaginează faţă necunoscutului respectiv. Practic, îşi privesc partenerul necunoscut exact că pe un obiect sexual. Alteori, femeile fantasmează despre sex cu o vedetă sau sex cu cea mai bună prietenă sau chiar sex cu un fost prieten.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.