MENIU

Catavencu.ro vrea să afle ce amintiri au românii din "Epoca de Aur"

Foto: RTV

Catavencu.ro le oferă şansa supravieţuitorilor Epocii de Aur să îşi spună povestea, care poate deveni astfel o legendă urbană a regimului trecut.

Visul românesc de glorie socialistă a lăsat multe amintiri românilor. Amintiri romantice, fără curent electric dar la lumina lumânării. Amintirea supei din gheare, pentru că statul la coadă nu le aducea întotdeauna pe masă puiul în carne şi oase. Românii au pus umărul la clădirea socialismului sorbind din ceaşcă şi ultimul strop de nechezol, reuşind însă să-l fenteze cu ajutorul umorului tipic şi caracteristic.

Cei care au trăit experienţe memorabile şi au adunat poveşti care sunt amuzante până şi pentru cei care nu au crescut cu Miaunel şi Bălănel sunt aşteptaţi să se înregistreze ca membri pe Catavencu.ro şi să le poseze întru posteritate.

Poveştile pot fi publicate în cadrul secţiunii EpocadeAur.Catavencu.ro, alegând una dintre următoarele categorii: tehnologie, şcoală şi copilărie, sărbători, lifestyle, gospodărie, auto şi alimente.

Cele mai fascinante vor fi premiate de Cristian Mungiu cu câte două invitaţii de două persoane la vizionarile filmului Amintiri din Epoca de Aur, pe toată perioada de difuzare a acestora la Cinema Studio.
Mai multe articole despre:
Ceauşescu Caţavencu epoca de aur