MENIU

Cătălin Botezatu: Eu sunt cel mai tare! Eu o am pe Bianca!

Foto: tradnew.com

Invitat, miercuri seară, în emisiunea agentului VIP Cristi Brancu, Cătălin Botezatu a vorbit despre relaţia controversată cu frumoasa blondă Bianca Drăguşanu. "Eu sunt cel mai tare! Eu o am!", a răspuns creatorul de modă speculaţiilor din presă.

Săptămâna trecută, presa de scandal anunţa că designerul Cătălin Botezatu se îndreaptă spre altar după ce i-a oferit modelului un inel de logodnă. Creatorul de modă a ţinut să precizeze că nu este prima dată când îi oferă iubitei lui un inel şi cu siguranţă acesta nu anunţă o logodnă. "Eu nu sunt adeptul unui contract ieftin între doi oameni", a mărturisit Botezatu, referindu-se la căsătorie.

Potrivit creatorului de modă, povestea de dragoste a debutat anul trecut: "M-a atras frumuseţea ei. Bianca este o fire extrem de sensibilă şi este prima femeie, din ultima vreme, care mi-a înţeles jobul."

Botezatu a confirmat şi zvonurile potrivit cărora Bianca a fost însărcinată. "Din păcate nu a putut ţine copilul şi s-a suprapus cu intrarea ei în lumea televiziunii", a explicat designerul. 

De asemenea, Cătălin Botezatu nu este afectat de articolele care apar în presa de scandal, care o cuplează pe blondă cu diverşi oameni de afaceri sau băieţi de Dorobanţi. "Nu există gelozie, există respect, există acea frecvenţă. Sunt bucuros că mi s-a întâmplat mie."

Citeşte şi Cine este Blonda lui Bote?