MENIU

Carmen Harra prezice finalul războiului. Când ar urma să se întâmple

Carmen Harra face profeții spectaculoase pentru anul 2023. Astrologul susține că simbolul anului e cifra șapte, ceea ce îl plasează sub o protecție divină. Din această perspectivă, situația la nivel planetar ar urma să evolueze într-o direcție nouă.

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7, care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu.

 

Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție.

 

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a spus Carmen Harra, potrivit Ciao.

Mai multe articole despre:
carmen hara razboi ucraina rusia zelenski