MENIU

Carla Bruni, cerută în căsătorie la prima întâlnire

Foto: www.setthings.com

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a cerut-o de soţie pe Carla Bruni, la prima întâlnire. După două ore petrecute împreună, Sarkozy a fost convins că modelul de succes este "sufletul său pereche".

Potrivit dailymail.co.uk, preşedintele francez şi soţia lui s-au cunoscut la o petrecere organizată de Jacques Seguela, la o lună după ce Sarkozy a fost părăsit de soţia sa, Cecilia.

"Preşedintele a fost atras de ea ca un magnet. Şi i-a cerut să îl sărute în faţa tuturor.", a povestit Seguela în cartea sa, "Biografie necenzurată".

Se pare că la început, Bruni nu s-a lăsat impresionată de Sarkozy, despre care se spune că este un cuceritor. "Chiar dacă a condus-o acasă cu maşina prezidenţială, cei doi nu au petrecut noaptea împreună", a subliniat Seguela.

La scurt timp de la prima întâlnire, preşedintele Sarkozy i-a oferit lui Bruni un inel de logodnă în valoare de 11.000 de euro. Atunci presa a comentat dur gestul preşedintelui, spunând că inelul de logodnă al topmodelului este identic cu cel al fostei soţii, Cecilia.

Şase săptămâni mai târziu, preşedintele Franţei şi top-mopdelul Carla Bruni s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii private, găzduite de Palatul Elysee, departe de ochii lumii, de obiectivele camerelor de luat vederi şi de curiozitatea reporterilor.

Mai multe articole despre:
Sarkozy căsătorie Carla Bruni