MENIU

Capitala, sub nămeți, după doar o noapte de ninsoare. Tramvaie blocate, străzi impracticabile

Capitala, sub nămeți, după doar o noapte de ninsoare. Tramvaie blocate, străzi impracticabile

Trafic de coșmar, la această oră, în Capitală! Zăpada măsoară peste 20 de cm, iar străzile sunt adevărate capcane atât pntru pietoni, cât și pentru mașini. 

În trafic, s-au format cozi interminabile de mașini, traduse în zeci de minute de așteptare pentru șoferi. 

Nici pietonii nu au parte de o zi mai bună. La primele ore ale dimineții, accesul pe străzile Capitalei a fost extrem de dificil, iar în stațiile de RATB, zăpada a devenit, pe multe linii, o capcană.

Traficul pe linia de tramvai 41 este oprit, la această oră, după ce un autobuz a derapat și a intrat pe șină. La Piața Presei și în zona Agronomie, s-au format cozi de tramvaie care staționează.

Imaginile primite pe adresa martorocular@realitatea.net arată situația reală din București. În ciuda realității de pe teren, autoritățile susțin că refugiile RATB sunt deszăpezite și transportul în comun funcționează ca într-o zi obișnuită. 

"Din fericire, situația e bună la nivelul transportului în comun din București. Am scos ca într-o zi obișnuită tot parcul circulant. Probleme sunt în unele zone, dar probleme cauzate ori de terți, ori din alte motive neimputabile STB-ului, și care apar oricum incidente ca în fiecare zi. Fac un apel la toți călătorii din București să nu ezite să ia mijloacele de transport în comun ale STB-ului, pentru că merg bine și lucrurile sunt sub control. Nu au fost probleme mai mult decât într-o zi obișnuită de joi. Rezolvăm toate cazurile cu promptitudine",  a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, directorul general STB, Andrei Cerci. 

Aveti mai jos imagini cu o statie RATB de la ora 9, de pe bulevardul Timisoara din Capitala. Seful STB a dat insa asigurari ca inca de dimineata toate statiile sunt deszapezite.

Mai mult, un alt cititor realitatea.net ne-a trimis o alta marturie ca nu se circula cu transportul public din Bucuresti: \"Pe linia tramvaiului 25 in Drumul Taberei (zona Frigocom unde eram eu), sensul inspre centru...nici macar nu se mai vede sina de tramvai. Nu a fost deszapezit nimic. Nu se circula. Pe celalalt sens sunt intarzieri enorme", ne spune cititorul.