MENIU

Bucureștenii pot răsufla ușurați! Metrorex: "Circulaţia trenurilor se va desfăşura conform graficului existent". Ce spune prefectul Capitalei

Metrou

Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura în perioada următoare conform graficului existent, anunță Metrorex, în contextul informațiilor privind posibilitatea declanșării unei greve și la metrou, pe lângă cea a STB, care durează deja de 4 zile.

"Ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent", a transmis Metrorex.

Potrivit HotNews.ro, informația este susținută și de prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, care spune că la acest moment nu există indicii privind declanșarea unei greve la Metrorex.

În cursul dimineții zilei de duminică sursele Realitatea PLUS spuneau că este posibil ca să aibă loc un protest al celor de la Metrorex în Capitală, demersul fiind în semn de susținere a colegilor de suprafață, care protestează deja pentru a patra zi consecutiv, începând de joi, 20 ianuarie. 

 

 

Mai multe articole despre:
metrorex protest metrorex bucurestiul paralizat