MENIU

Cantina Liceului Forestier din Târgu-Jiu a fost închisă de inspectorii OPC

Foto: ziuaconstanta.ro

Inspectorii sanitar-veterinari gorjeni au suspendat activitatea cantinei Liceului Forestier din Târgu-Jiu, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce au verificat condiţiile în care sunt depozitate alimentele şi modul în care se pregăteşte hrana.

Elevii care sunt cazaţi în internatul acestei unităţi, vor fi nevoiţi să-şi asigure singuri hrana, până vor fi remediate problemele cantinei. 

"Concluzia inspectorilor a fost aceea că unitatea are nevoie rapidă de lucrări de modernizare. Vom emite şi ordinul de suspendare a activităţii, cantina de la Liceul Forestier fiind considerată cea mai nemodernizată din municipiu. Până la sfârşitul lunii septembrie, toate cantinele de acest gen din municipiu şi judeţ vor fi verificate", a declarat Ion Iliuţă, inspector şef al DSV Gorj.

În urma unor acţiuni de verificare a unităţilor şcolare din judeţul Gorj, inspectorii sanitari-veterinari au aplicat mai multe amenzi. Cea mai mare amendă este de 10.000 de lei şi a fost primită de administratorul cantinei de la Grădiniţa Nr. 10, din municipiul Târgu-Jiu, unde alimentele erau păstrate în condiţii improprii.

Mai multe articole despre:
elevi amenzi Târgu-Jiu control OPC cantină