MENIU

Cântăreţul Stevie Wonder crede că Dumnezeu a avut mai multă nevoie de Michael decât restul lumii

Foto: showclix.com
Stevie Wonder

Cântăreţul Stevie Wonder a spus, în cadrul ceremoniei de omagiere a lui Michael Jackson de la Staples Center, că Dumnezeu a avut mai multă nevoie de Michael decât restul lumii şi l-a luat la El.

"Este un moment pe care nu vroiam să ajung să îl apuc. Ştiu că Dumnezeu este bun, chiar dacă noi considerăm că aveam nevoie de Michael aici, cred că Dumnezeu a avut mai multă nevoie de el acolo, sus. Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată un cântec, iar el o să-l interpreteze atât de bine. Michael, nu putem să ne abţinem şi te vom iubi mereu", a declarat Stevie Wonder înainte de a interpreta melodia "Never Dreamed You'd Leave in Summer" (N-am visat niciodată că vei pleca vara - n.red.).

"Never Dreamed You'd Leave in Summer" este o melodie compusă în 1971 de Stevie Wonder, o baladă care descrie o relaţie eşuată folosind metafora schimbării anotimpurilor.

Cântăreţul de culoare Stevie Wonder, care a colaborat cu Michael Jackson în 1987, pentru albumul "Bad", se numără printre vedetele invitate de familia cântăreţului la cermonia comemorativă, care se anunţă ca fiind unul dintre cele mai mari spectacole organizate vreodată în memoria unei vedete.

Potrivit presei, Wonder, în vârstă de 59 de ani, a făcut repetiţii luni seara pe scena Staples Center, ceea ce indică faptul că acesta va interpreta una sau mai multe melodii în memoria lui Michael Jackson. Cei doi au colaborat pentru albumul "Bad", la melodia "Just Good Friends", pe care au cântat-o live într-un concert al lui Michael în care Stevie Wonder şi-a făcut apariţia pe scenă neanunţat. Cei doi au mai colaborat pentru albumul "Characters" al lui Wonder, pe care au cântat în duet melodia "Hit It".