MENIU

Cannavaro nu vrea să fie considerat un trădător de fanii lui Juventus

Foto: www.topnews.in

Jucătorul lui Real Madrid, Fabio Cannavaro, a afirmat că nu i-a trădat pe suporterii lui Juventus în 2006, când a plecat la Real Madrid, ci decizia a fost luată de conducerea clubului, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

Juventus era implicată în scandalul Calciopoli când Cannavaro şi alţi jucători au plecat la alte formaţii. Presa italiană a scris în ultimele săptămâni că fundaşul ar putea să se transfere la Juventus sau Napoli, dar fanii echipelor şi-au exprimat nemulţumirea.

"Situaţia este diferită. Ştiu că atunci se aşteptau la un altfel de comportament din partea mea, dar plecarea la Real Madrid a fost decisă de club. Relaţia mea cu oficialii şi jucătorii a rămas foarte bună în ultimii ani. Eu nu am trădat pe nimeni", a afirmat jucătorul lui Real Madrid.

"Ştiu că şi oamenii din Napoli mă respectă, când am adus acasă Cupa Mondială au fost 100.000 de persoane. Cred că au apărut nişte probleme în comunicare. Eu nu am negociat transferul la Napoli, situaţia este complicată", a spus Cannavaro, care a crescut în Napoli.

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a afirmat că echipa sa nu îl vrea pe Cannavaro deoarece este în vârstă şi prea scump, iar agentul jucătorului, Gaetano Fedele, a afirmat că fotbalistul este dispus la "sacrifii enorme".

"De Laurentiis a afirmat că nu vrea un jucător în vârstă de 35 de ani şi apoi şi-a cerut scuze, dar nu a discutat cu mine. Nu mi-a plăcut tonul lui, cred că a greşit, iar statisticile mele din acest sezon nu sunt atât de rele", a spus Cannavaro, care a evoluat de-a lungul carierei la Napoli, Parma, Internazionale, Juventus şi Real Madrid.
Mai multe articole despre:
Real Madrid Juventus Fabio Cannavaro