MENIU

CAMPANIE PE NET: Traian Băsescu şi Crin Antonescu se duelează şi pe ritmuri de hip-hop. VEZI IMAGINI

Foto: REALITATEA.NET

Clujul a găzduit sâmbătă primul duel electoral între doi candidaţi la Preşedinţie. Pe Internet, de mult se dau adevărate lupte de gherilă.

Campania electorală este mult mai vie în spaţiul virtual, acolo unde consilierii candidaţilor dovedesc mai multă imaginaţie şi mai mult umor, chiar dacă uneori vorbim de umor negru.

Este adevărat, pe Internet constrângerile sunt mai puţine, astfel că de multe ori limitele moralităţii, dacă se poate vorbi de aşa ceva în politică, sunt forţate, în ciuda faptului că toţi candidaţii promiteau o campanie decentă la startul competiţiei.

După ce i-a fost clonat site-ul oficial de campanie, fapt ce i-a atras amuzamentul, Train Băsescu a replicat cu parodii la cele mai virulente emisiuni împotriva sa de pe Antena 3. Adversarii au aruncat şi copiii în lupta electorală, ultima găselinţă fiind atacul pe ritmuri de hip-hop.



Pornind de la un banner electoral aşezat lângă turla unei biserici, lui Traian Băsescu i se urează de către adversari "numai succesuri în drumul spre împărăţia cerurilor", pe ritmurile melodiei "Ridică-mă la cer".

Crin Antonescu, candidatul cu care Train Băsescu a avut sâmbătă prima confruntare electorală directă, se foloseşte de hip-hop pentru a-şi promova ideile.