MENIU

C.V. Tudor către o pedelistă: \"Maimuţa dracului\". VEZI VIDEO

Liderul PRM a înjurat-o în direct la Realitatea TV pe Oana Badea, de la PD-L, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Educaţiei.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut o nouă ieşire nervoasă la adresa unui politician. Vadim a numit-o \"maimuţă\", pe democrat-liberala Oana Badea, secretarul de stat pentru învăţământul în limba minorităţilor naţionale şi relaţia cu Parlamentul din cadrul Ministerului Educaţiei.

\"Cine sunteţi dumneavoastră?\", a întrebat politiciana, iar Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănţuit.

\"Eu sunt cel care o să umple puşcăriile cu voi! Uită-te în oglindă, maimuţa dracului\", i-a spus liderul PRM Oanei Badea, în direct la Realitatea TV. Scos de pe post, Vadim a continuat să vorbească: \"Cine e mai proasta aia? Dar i-am zis bine. S-a auzit şi \\"maimuţa dracului\\"? Frumos, elegant, delicat\".

Nu este prima înjurătură adresată unul pedelist. În campania electorală, Mircea Geoană s-a adresat injurios unui grup de suporteri PD-L: \"Nemernicii dracului\", a spus atunci preşedintele PSD.

Înjurături a proferat şi preşedintele Traian Băsescu către o jurnalistă, căreia i-a luat telefonul şi i-a spus \"Ţigancă împuţită\".