MENIU

Budapesta, asuprită de fulgi zburători, cu ocazia Zilei Internaţionale a Bătăii cu Perne - VEZI VIDEO

Foto: laughingsquid.com
Tinerii din Budapesta au participat astăzi la un flash mob, cu tema bătaie cu perne.

Sâmbătă a fost Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne, şi de la Amsterdam la Kuala Lumpur, peste 70 de oraşe din întreaga lume, inclusiv New York şi Moscova, au stabilit un loc şi o oră pentru o bătaie cu perne tradiţională.

În capitala Ungariei, Budapesta, a avut loc sâmbătă un flash mob - acţiune care constă în lansarea unei teme pe Internet, la care aderă mai mulţi tineri care convin asupra unei ore, a unui loc şi a unei teme. Tema la care au aderat circa 300 de tineri a fost tocmai bătaia cu perne, aduse de fiecare de acasă. 

New-yorkezii au ales să-şi împartă lovituri cu pernele în faţa sediului Bursei de pe Wall Street. Unii dintre sutele de participanţi au venit cu arma de acasă, inscripţionată cât mai haios. Alţii au pus la cale chiar şi planuri de atac.

Şi Amsterdam s-a numărat printre oraşele care au ţinut să sărbătorească Ziua Bătăii cu Perne. Sute de olandezi, dar şi turişti străini s-au înghesuit în piaţa centrală din Amsterdam pentru a participa la eveniment.

O ploaie de perne şi la Varşovia. Mulţi dintre participanţi nici nu ştiau că astfel de evenimente au loc în alte zeci de oraşe de pe întreg mapamondul.

Corespondentul REALITATEA.NET de la Budapesta ne-a trimis imagini de la bătaia printre fulgi - VEZI VIDEO EXCLUSIV

Recordul mondial pentru cei mai mulţi participanţi la o bătaie cu perne, 10.000, a fost stabilit în 2006 la Atlanta, în Statele Unite.