MENIU

Brad Pitt şi Angelina Jolie au apărut în public alături de gemeni pentru prima oară - VEZI GALERIE FOTO

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

La şase luni după ce au vândut primele fotografii cu micuţii lor gemeni Vivienne Marcheline şi Knox Leon, Angelina Jolie şi Brad Pitt au ieşit în public cu cei mai noi membri ai familiei pentru prima oară, anunţă Daily Mail.

Imediat după o ceremonie de premiere a actorilor ce a avut loc la Los Angeles, Brad şi Angelia s-au întors la îndatoririle de tătic şi mămică şi şi-au dus familia "curcubeu" în Japonia.

După ce i-au ferit pe Vivienne şi Knox de ochii lumii timp de şase luni, cuplul a apărut, în sfârşit, cu ultimele "achiziţii" ale familiei la Aeroportul Internaţional Narita.

Micuţa Vivienne, numită aşa după mama Angelinei, se uită, în fotografii, la sora ei mai mare, Shiloh Nouvel, de doi ani şi jumătate. Cu buzele de culoarea bobocului de trandafir, ochi mari albaştri şi obrăjori rumeni, micuţa Vivienne arăta exact ca Siloh când era mai mică.

Îmbrăcată în caşmir alb şi cuibărită într-un port bebe pe care îl purta Angelina, micuţa a fost încântată de aglomeraţia de pe aeroport.

Fratele ei geamăn, Knox, era îmbrăcat exact ca tatăl lui, cu o bluză gri şi şapcă.

După ce şi-au petrecut 11 ore în avion împreună cu cei şase copii, Brad şi Angelina au avut o scuză pentru faptul că n-au fost într-o dispoziţie prea bună.

Familia celor doi actori se află în Japonia pentru premiera ultimului film al lui Brad Pitt, "The Curious Case of Benjamin Button". Ei sunt aşteptaţi să se întoarcă în SUA în februarie pentru Oscaruri, unde şi Brad şi Angelina au fost nominalizaţi pentru "Benjamin Button" şi respectiv "The Changeling".
Mai multe articole despre:
Japonia copii Angelina Jolie actori gemeni Brad Pitt