MENIU

Bosânceanu ameninţă că iese din fotbal din cauza arbitrajelor

Gheorghe Bosânceanu

Patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, a declarat, sâmbătă,la finalul meciului cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că se va retrage din fotbal la finalul sezonului, dacă formaţia sa va avea în continuare parte de arbitraje ostile.

"Se pare că scandalurile din fotbal şi înregistrările din presă nu s-au terminat. Am vorbit cu observatorul şi l-am întrebat dacă va avea curaj să scrie în raport ce a văzut şi dacă a observat vreo greşeală împotriva noastră. O manieră de arbitraj incredibilă, pentru că nu poţi crede altceva când toate deciziile sunt împotriva ta. Nu poţi crede că arbitrii sunt de bună credinţă. Acest lucru s-a întâmplat şi astăzi când acuzaţi sunt centralul Avram şi tuşierul Onicaş. Dacă aceste lucruri nu încetează, nu se potolesc, eu plec din fotbal", a spus Bosânceanu, adăugând că degeaba jucătorii săi îşi fac treaba pe teren, dacă arbitrii nu sunt corecţi.

"Suntem unii dobitoci care băgăm bani în fotbal şi smecheri care se îmbogăţesc. Nu ştiu ce cutremur ar mai trebui în fotbalul românesc ca lucrurile să fie corecte", a mai spus oficialul constănţean.

Şi consilierul tehnic al marinarilor, Cristian Cămui, susţine că arbitrajul a influenţat decisiv scorul final al partidei: "A fost viciere de rezultat. Echipa a jucat, meritam un punct. Jocul trebuia oprit la gol, mai ales că arbitrul a fost atenţionat de la margine, s-a uitat la Chico, dar nu a vrut să oprească meciul. Jucătorii vor fi totuşi premiaţi chiar şi după această înfrângere", a spus Cămui.