MENIU

Borduri aproape noi, înlocuite cu altele mai scumpe în Sfântu Gheorghe

<descriere>
Primăria Sfântu Gheorghe a înlocuit borduri montate acum un an cu altele mai scumpe

Pentru reabilitarea câtorva străzi centrale din Sfântu Gheorghe primăria a cumpărat borduri de patru ori mai scumpe decât cele montate în urmă cu un an. Costul întregului proiect de modernizare a centrului se ridică la circa 3 milioane de lei. Dezvăluirile au fost făcute de viceprimarul Balint Jozsef, care susţine că, din acest motiv, a şi fost demis.

Viceprimarul Balint Balint Jozsef susţine că primarul Antal Arpad a schimbat pe patru străzi din centrul municipiului borduri abia montate anul trecut şi că a ales intenţionat borduri de granit care depăşesc preţul de 100 de lei metrul liniar. \"Aceste borduri care erau normale şi bune s-au înlocuit cu unele din piatră naturală, de 4 ori mai scumpe decât cele iniţiale. Încă-s străzi cu noroaie şi-n locul lor montăm pietre preţioase în centrul municipiului\", spune el.

Aripa UDMR din conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe îşi asumă decizia şi susţine că zona centrală merită oricât. Celălalt viceprimar,  Stakics Eva-Judit, admite că bordurile n-au fost prea vechi. \"Fiind în centrul oraşului vrem ca imaginea să fie una de calitate\", adaugă ea.

Părerile locuitorilor din Sfântu Gheorghe sunt împărţite.  Unii spun că se fac pre ades lucrări şi se cheltuiesc bani, alţii cred că atâta vreme cât se lucrează la înfrumuseţarea oraşului, nu e niciun deranj.

Viceprimarul Balint a fost demis miercuri seară de consilierii locali, la cererea primarului UDMR Antal Arpad. Pentru înlăturarea lui au votat şi consilierii PSD şi PNL. Balint spune că va ataca în instanţă hotărârea prin care a fost demis.

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
UDMR consilieri primărie Sfântu Gheorghe borduri