MENIU

Bonetti: Am făcut o demonstraţie de forţă. Nu m-am gândit la demitere

Foto: NewsIn

Antrenorul Dario Bonetti a declarat, sâmbătă, că Dinamo a făcut o "demonstraţie de forţă" la Piatra Neamţ, unde s-a impus cu 4-0, în etapa a 3-a a Ligii I, şi a subliniat că nu a pregătit meciul cu gândul la riscul de a fi demis.

"A fost o demonstraţie de forţă a echipei. Cred că trebuia să avem 9 puncte, după cum a jucat echipa. Victoria şi jocul echipei ne dau siguranţa că putem fi competitivi, ne dă moral şi încredere. Şi înainte de acest meci băieţii au fost liniştiţi, ei ştiu ce valoare au şi ce pot da în folosul echipei", a spus Bonetti.

Tehnicianul italian a subliniat că nu a pregătit partida cu gândul la faptul că un nou rezultat negativ ar fi putut duce la demiterea sa: "Nu pot să stau să mă gândesc la astfel de interese. Eu mă gândesc la munca pe care o avem de făcut. Am venit la o echipă de tradiţie şi e normal să fie pretenţii mai mari".

Dinamo a obţinut la Piatra Neamţ prima victorie din sezonul 2009/2010, după ce în primele două etape a înregistrat o remiză cu Universitatea Craiova (0-0) şi un eşec pe teren propriu cu nou promovata Internaţional Curtea de Argeş (0-1).