MENIU

Boloni şi-a prelungit contractul cu Standard Liege

Foto: www.uefa.com

Asociat în ultimele zile cu Dinamo, tehnicianul Ladislau Boloni le-a spulberat speranţele şefilor din Ştefan cel Mare. Boloni şi-a prelungit cu un sezon contractul cu gruparea Standard Liege, cu care a câştigat în acest sezon campionatul Belgiei.

Performanţa realizată pe plan intern, coroborată cu parcursul foarte bun din cupele europene i-a determinat pe oficialii de la Standard să-i propună lui Boloni un nou acord, cel iniţial fiind valabil până la sfârşitul lunii iunie. Oferta a fost acceptată de Ladislau Boloni, cu toate că avea şi alte oferte.

"Boloni este în mare formă şi foarte fericit, aşa că a decis să pornească într-o nouă provocare cu Standard şi şi-a prelungit contractul pentru un nou sezon", se arată în comunicatul publicat pe site-ul formaţiei din Liege.

Ladislau Boloni a preluat echipa în luna iunie a anului 2008, iar în acest sezon a reuşit să câştige campionatul în Belgia, după ce a trecut la baraj de rivalii de la Anderlecht Bruxelles. De asemenea, la debut, Boloni a câştigat şi Supercupa Belgiei.