MENIU

Boloni: Piţurcă nu e principalul vinovat pentru rezultatele mai puţin bune

Foto: NewsIn
Mircea Sandu: Cred că în aceste momente el suferă mult, îl înţeleg şi-i transmit încurajările mele

Antrenorul formaţiei Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat, joi că regretă demiterea lui Victor Piţurcă, mai ales în condiţiile în care acesta nu este singurul responsabil pentru rezulatatele mai puţin reuşite ale naţionalei României din preliminariile pentru CM 2010.

"În ultima vreme toată lumea vorbea numai despre asta, aşa că am fi fost ipocriţi dacă spuneam că nu ne-am gândit că lucrurile vor merge în această direcţie. Îmi pare rău că a fost demis. Pentru mine, Piţurcă rămâne antrenorul care a calificat naţionala la turnee finale de mai multe ori, şi-a demonstrat priceperea mai mult ca oricine în ultima vreme. Cred că în aceste momente el suferă mult, îl înţeleg şi-i transmit încurajările mele. Ultimele rezultate nu l-au ajutat, dar eu nu-l consider principal vinovat în urma rezultelelor mai puţin bune ale României din ultima vreme", a declarat Ladislau Boloni, la Realitatea TV.

Mircea Sandu a declarat joi, într-o conferinţă de presă oficială, că a mandatat Comitetul Executiv al FRF, prin persoana lui Ionuţ Lupescu, să poarte negocieri cu Victor Piţurcă pentru ruperea contractului pe cale amiabilă.

Mai multe articole despre:
naţionala Ladislau Boloni Mircea Sandu