MENIU

Boc: PD-L are dreptul să propună premierul. Un guvern de dreapta este prima opţiune

Emil Boc
Boc: Românii şi-au spus cuvântul. Acum este treaba politicienilor

A sosit vremea ca politicienii să renunţe la ambiţiile personale pentru identificarea soluţiilor care pot duce la o guvernare stabilă, într-un timp cât mai scurt, a declarat preşedintele PD-L, Emil Boc, la finalul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional al PD-L.

\"PD-L mulţumeşte tuturor românilor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în aceste alegeri. Îi asigurăm pe toţi românii, şi cei care ne-au votat, şi cei care nu ne-au votat, că PD-L va rămâne dedicat voturilor românilor în sensul susţinerii proiectului politic pentru care a fost votat Traian Băsescu\", a declarat Emil Boc.

Potrivit pedelistului, este vorba de un proiect politic care vizează \"modernizarea ţării, ieşirea din criza economică, aducerea prosperităţii tuturor românilor şi asigurarea acelor condiţii pentru care să fie o ţară demnă în Uniunea Europeană\".

Mai mult, spune preşedintele PD-L, partidul său va susţine \"proiectul politic în jurul căruia preşedintele Traian Băsescu a câştigat aceste alegeri\" şi asta pentru că PD-L a fost singurul care a susţinut şi reforma clasei politice, prin diminuarea numărului de parlamentari, de trecere la Parlament unicameral, şi proiectul de modernizare a României.

\"Priorităţile PD-L sunt cele pe care le-a votat românii şi la alegeri şi la referendum. Pe urma referendumului, vom inista imediat ca acea Comisie pentru revizuirea Constituţiei să intre în activitate\", a spus Emil Boc, asigurând, totodată, că \"proiectul politic prezentat este cel pe care l-au validat românii în alegeri şi care poate fi validat numai de un guvern de dreapta\".

\"Proiectul reprezintă ceea ce românii doresc. Cu alte cuvinte, românii şi-au spus cuvântul. Acum este treaba politicienilor. Prin maturitate, echilibru, înţelepciune, negociere dacă este nevoie, aceştia trebuie să pună în practică ceea ce au votat cetăţenii acestei ţări. Nu trebuie să inventăm alte teme şi alte priorităţi. Opţiunea noastră este legată de o guvernare de dreapta care ar putea realiza mai uşor obiectivele pe care le-au votat românii\", a explicat Emil Boc, potrivit căruia, până în momentul de faţă \"nu am avut încă o discuţie oficială şi nici neoficială cu PNL\".

Mai multe articole despre:
alegeri guvern fraudă Traian Băsescu vot Emil Boc