MENIU

Bloggeri cunoscuţi se confruntă cu jurnalişti de top, posesori de blog

Foto: onemansblog.com

RoNewMedia va începe în această dimineaţă cu o întâlnire de zile mari. Lui Petrişor Obae, autor al site-ului Pagina de Media, îi va reveni dificila misiune de a modera dezbaterea în care Vali "Zoso" Petcu, Bobby Voicu, Victor Ciutacu, Costi Rogozanu şi Ionuţ Oprea vor discuta pe tema "Blogger versus Jurnalist".

La dezbatere va participa şi Jeremy Wright, autorul "Blog Marketing", carte ce tratează blogurile din punct de vedere business şi, în acelaşi timp, prima apariţie de acest gen de pe piaţa românească.

În prezent, Jeremy Wright este preşedintele b5media, o reţea foarte cunoscută de bloguri, având o experienţă de aproape 10 ani în antreprenoriat online.

Ediţia RoNewMedia din acest an, la care vor participa 28 de specialişti din ţară şi de peste hotare, va aduce în prim plan dezbateri şi prezentări referitoare la ultima generaţie de instrumente digitale şi noile oportunităţi de  monetizare.

Programul conferinţei este disponibil pe RoNewMedia.ro.

F5 este compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu şi asigură dezvoltarea strategică a trustului în online, atât pe zona de web development, cât şi online publishing, servicii web şi e-commerce.