MENIU

Blaga: Avem bani să plătim salariile şi pensiile anul acesta

Foto: NewsIn

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţelor, Vasile Blaga susţine că sunt bani la buget pentru a plăti salariile şi pensiile în acest an. În acelaşi timp, ministrul le-a recomandat colegilor de guvernare din PSD să decidă până săptămâna viitoare dacă rămân la putere sau trec în opoziţie. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la B1TV.

''Avem bani pentru a plăti salariile şi pensiile în acest an. Vor fi condiţii şi anul viitor pentru a asigura plata pensiilor şi salariilor'', a declarat Vasile Blaga. Ministrul îl contrazice astfel pe preşedintele PSD Mircea Geoană care a declarat astăzi că statul ar putea rămâne fără bani pentru salarii şi pensii, dacă a doua tranşă a împrumutului FMI nu mai ajunge în ţară. 

De asemenea, ministrul Dezvoltării Regionale a recomandat PSD să decidă până vinerea viitoare dacă rămâne la putere sau trece în opoziţie. 

''Nu poţi să fii în acelaşi timp şi la putere şi la opoziţie, chiar dacă PSD-ul are o tradiţie în acest domeniu. Acum este în Guvern, iar domnul Geoană se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie. Cred că PSD ar trebui să decidă dacă este la putere sau în opoziţie până vinerea viitoare la discutarea moţiunii de cenzură, dacă se depune moţiunea de cenzură pe legea unică de salarizare'', a declarat ministrul. 
Mai multe articole despre:
buget Mircea Geoană salarii pensii bani Vasile Blaga