MENIU

Biroul Permanent al PSD s-a reunit, marţi, pentru a dezbate rezultatele slabe obţinute de PSD la europarlamentare

FOTO: NewsIn

La finalul şedinţei de luni a Grupului strategic de campanie, după anunţarea rezultatelor finale ale scrutinului din 7 iunie, Mircea Geoană a anunţat că se va face o analiză serioasă şi severă, la nivelul conducerii partidului, în privinţa modului în care organizaţiile din teritoriu au reuşit să mobilizeze votanţii PSD.

Totodată, Geoană a precizat că PSD pregăteşte o strategie pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

În cadrul şedinţei de marţi a Biroului Permanent Naţional, social-democraţii au dezbătut lipsa de organizare şi lipsa de mobilizare şi de interes a anumitor preşedinţi de organizaţii, ca în cazul celor din Constanţa, Giurgiu şi Ilfov.

În ceea ce priveşte organizaţia PSD Constanţa, Mircea Geoană s-a arătat dezamăgit de procentele obţinute la alegerile europarlamentare de duminică. "Pentru Constanţa este un scor dezamăgitor, este un scor mult mai slab decât cel de la parlamentare şi sunt convins că vor fi toate concluziile trase. Este o organizaţie foarte puternică şi care atunci când se mobilizează poate face scoruri excepţionale şi sunt convins că vor face acest lucru în toamnă", a spus Geoană.

Liderul PSD a precizat că evaluarea rezultatelor alegerilor va fi una raţională şi colegială. "Dacă va fi nevoie să se procedeze la modificări (n.r. în conducerile organizaţiilor), vom proceda fără ezitare, dar acum ne aflăm în faza centralizării rezultatelor", a mai spus preşedintele PSD.

Mai multe articole despre:
alegeri Mircea Geoană PSD campanie europarlamentare