MENIU

Bergodi: Am pierdut cu Unirea din cauza unei singure greşeli

Foto: NewsIn

Antrenorul Cristiano Bergodi crede că Steaua a pierdut nemeritat meciul cu Unirea Urziceni. Italianul acuză, pe lângă greşeala care a dus la primirea golului, starea terenului, maniera de arbitraj, dar şi tensiunea creată la echipă de Gigi Becali.

"Am făcut o singură greşeală în acest meci, la care am şi luat gol. Am avut ocazii, dar portarul lor a fost într-o zi extraordionară. Dacă punem la socoteală şansele pe care le-a avut fiecare echipă, nu cred că Unirea a câştigat meritat", a spus Bergodi.

Italianul crede că lipsa spectatorilor a influenţat jocul celor două echipe şi s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu: "Kapetanos a primit foarte uşor cartonaşele galbene şi nu cred că trebuia eliminat. Am încredere în arbitrii români, nu vreau străini, dar azi au fost destule erori. Oricum, ăsta nu e un alibi pentru noi".

Bergodi spune că evoluţia Stelei a fost afectată şi de starea precară a terenului, în condiţiile în care "roş-albaştrii" mizează pe jocul pe jos, dar şi de presiunea pusă de patronul Gigi Becali asupra unor jucători înaintea meciurilor importante: "Eu sunt profesionist, dar am o mentalitate total diferită de cea din România. Cu două zile înainte de acest meci, s-a discutat pe la televizor de transferul lui Szekely, înainte de meciul cu Ujpest se vorbea de contractul lui Kapetanos. Nu mi se pare normal. Nu mă refer aici la o persoană anume, pentru că şi la Rapid am păţit astfel de lucruri. E vorba de mentalitatea din România în general".

Steaua a înregistrat, duminică, prima înfrângere din acest sezon, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa campioanei Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I.