MENIU

Berceanu: Social-democraţii doljeni nu cred că o să mai existe viaţă după prezidenţiale

Foto: mersultrenurilor.ro

Preşedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că va trimite la sediul central al partidului o scrisoare în care va arăta că nu există un protocol între PSD şi PD-L la nivelul judeţului Dolj şi că social-democraţii doljeni "nu cred că o să mai existe viaţă" după prezidenţiale.

"Noi în primul rând, dacă vă aduceţi aminte, nu am făcut protocol foarte mult timp şi asta nu înseamnă că nu mi-am menţinut calmul şi echilibrul. Această este o chestiune care trebuie tratată cu mai puţină tensiune şi cu mai multă înţelepciune. Noi nu avem nişte relaţii formidabile aici. În primul rând pentru că cei de la PSD vor în continuare să aibă o foarte strânsă  şi vizibilă relaţie cu PNL, în alte părţi e foarte strânsă doar o ţin mai ascunsă. Aici, ea este foarte la vedere, un fel de menage a trois care nu pot să spun că e foarte corect din partea lor, dar până la urmă pe noi, dacă lor le place să se complacă aşa într-o situaţie din asta ambiguă, nu neapărat ne afectează. Noi am avut mari probleme pentru că au deja stilul care i-a consacrat şi anume au dorit cu mare ardoare să aibă inspectoratul şcolar, după care au pus o persoană care din prima zi a dat toţi inspectorii de specialitate afară. Acum dă permanent directori afară pe criterii absolut politice", a declarat Radu Berceanu.

Preşedintele PD-L Dolj a precizat că a observat că social-democraţii nu "cred că o să mai existe viaţă după 6 decembrie".

"N-am avea de ce să avem vreo apreciere pozitivă legată de această temă, în legătură cu relaţia aceasta care nici nu prea există la nivelul judeţului. Nu ne întâlnim, nu încercăm să facem lucruri împreună pentru că dumnealor par că nu cred că o să mai existe viaţă şi după data de 6 decembrie (după turul doi al alegerilor prezidenţiale, n.r.) şi li se pare că totul se termină pe 6 decembrie. Eu le-aş transmite tuturor că în mod sigur va mai exista viaţă şi după 6 decembrie şi că unii care au poate mai puţină experienţă spun aşa un semn la ochelari prin care văd numai până pe 6 decembrie. Cred că ar fi bine să se gândească şi după. Bineînţeles că am ridicat problema asta colegilor şi toată lumea a spus că nu are rost să discutăm subiectul ăsta, e unul pe care îl cunoaşte absolut toată lumea. O să transmitem acolo o mică notă, aşa cum ştie toată lumea, nu avem o relaţie bună cu PSD-ul aici. De multe ori nu avem nici o relaţie", a mai declarat Radu Berceanu.

Ministrul Berceanu a sosit sâmbătă dimineaţa la Craiova pentru a se întâlni cu membrii Biroului Permanent Judeţean al PD-L Dolj, filiala al cărei preşedinte este.
Mai multe articole despre:
PSD Radu Berceanu Dolj alegeri prezidenţiale PD-L