MENIU

Berceanu: Mi-e foarte greu să aleg între Geoană şi Antonescu, aş înclina spre Antonescu

Foto: gandul.info
R. Berceanu: Pentru funcţia asta sunt necesare nişte calităţi... Am mari reţineri.

Dacă ar trebui să aleagă între Mircea Geoană şi Crin Antonescu în turul al II-lea pentru Cotroceni, Radu Berceanu ar înclina către şeful PNL. Deşi are mari reţineri în privinţa calităţilor acestuia, a adăugat Berceanu, la Realitatea TV.

Cu toate că Radu Berceanu ar înclina spre Crin Antonescu, ministrul Transporturilor i-a reproşat liberalului apetitul redus pentru muncă, motiv pentru care ar fi, totuşi, nepotrivit pentru funcţia de preşedinte al României.

Întrebarea Cu cine ar vota dacă în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale s-ar confrunta Mircea Geoană şi Crin Antonescu l-a pus în încurcătură pe Berceanu, acesta afirmând că alegerea i-ar fi cu atât mai grea cu cât votează de fiecare dată. "Mi-e foarte greu să aleg... Aş înclina mai repede către Crin Antonescu, dar mi-e foarte greu", a spus ministrul PD-L, după câteva momente de ezitare.

"Sunt doi candidaţi fără calităţile care să-i recomande pentru această chestiune. Pentru funcţia asta sunt necesare nişte calităţi... Am mari reţineri", a repetat Berceanu.

În opinia democrat-liberalului, Antonescu "are o anumită dezinvoltură, dar am reţineri în legătură cu înhămatul la treabă. Nu l-am văzut niciodată foarte muncitor, foarte aplicat. Este un bun orator... Atunci când vine la Parlament", a explicat Radu Berceanu.