MENIU

Benzema a fost prezentat de Real Madrid la opt ani după idolul său, Zidane

Foto: www.marca.com
Prezentarea lui Benzema a fost umbrită de o serie de incidente între spectatori şi forţele de ordine.

Internaţionalul francez Karim Benzema a fost prezentat oficial de Real Madrid. Fostul jucător de la Olympique Lyon este al treilea galactic transferat de vicecampioana Spaniei în noua "eră" Florentino Perez. Prima sa apariţie în tricoul Realului a fost, însă, umbrită, de o serie de incidente între spectatori şi forţele de ordine.

Sosit la Real după Cristiano Ronaldo şi Kaka, Benzema nu a atras la fel de mulţi spectatori la prezentarea oficială. Dacă primii doi aproape au umplut tribunele stadionului Santiago Bernabeu, doar circa 15.000 de fani s-au adunat pentru a-i ura bun venit atacantului francez.

"Sunt foarte fericit că voi juca la acelaşi club la care au evoluat idolii mei, Zidane şi Ronaldo", a spus Benzema, cumpărat de la Olympique Lyon cu aproximativ 40 de milioane de euro.

Karim Benzema a fost prezentat oficial de Real la fix opt ani de la prezentarea oficială a altui fotbalist francez care a marcat în mod pozitiv istoria recentă a clubului spaniol, Zinedine Zidane.

Benzema este cea de a patra achiziţie a clubului din capitala Spaniei, după Raul Albiol, Kaka şi Cristiano Ronaldo.

Evenimentul desfăşurat joi seară a fost marcat de o serie de incidente între forţele de ordine şi admiratorii lui Karim Benzema. Fotbalist de origine algeriană, tânărul atacant adus de la Lyon a avut mulţi susţinători magrebieni la prezentare, iar aceştia s-au contrat cu forţele de ordine, supăraţi că nu au putut ajunge la idolul lor.