MENIU

Belgienii de la Anderlecht vor să fure măcar un punct Timişoarei

Foto: voetbalkrant.com

FC Timişoara va avea viaţă grea cu Anderlecht, joi seară, în meciul din grupa A a Ligii Europa. Belgienii au venit în Banat decişi să ia măcar un punct.

Anderlecht a sosit la Timişoara în postura de lider al grupei A, însă preşedintele belgienilor crede că formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău este favorită. "România se află în faţa noastră în clasamentul coeficienţilor UEFA, aşa că, în principiu, adversarii sunt mai buni decât noi. În opinia mea, Timişoara are prima şansă în partida de mâine şi de aceea spun că un rezultat de egalitate ar fi mai mult decât binevenit", a spus Roger Vanden Stock, citat de site-ul oficial al clubului.

Managerul general al grupării din Bruxelles, Herman Van Holsbeeck, consideră că întâlnirile cu FC Timişoara sunt "cruciale" pentru ambele formaţii şi speră că în urma acestora belgienii vor avea asigurată calificarea în primăvara europeană. "După acel 0-3 cu Dinamo Zagreb, românii vor dori să îşi ia revanşa în confruntarea cu noi. Cred că această dublă manşă va fi crucială pentru ambele cluburi. Nivelul fotbalului din România este mai ridicat decât suntem noi tentaţi să credem. Adversara noastră are în lot câţiva jucători foarte tehnici, iar pe teren propriu este dificil de învins. Obiectivul nostru este să obţinem patru puncte în următoarele două meciuri, pentru a avea o iarnă liniştită", a opinat Van Holsbeeck.

Partida FC Timişoara - Anderlecht, din Grupa A a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul Dan Păltinişanu. După primele două runde, formaţia belgiană a acumulat 4 puncte şi este liderul grupei, în timp ce gruparea bănăţeană şi ocupă ultima poziţie în clasament.
Mai multe articole despre:
Anderlecht Grupa A Liga Europa