MENIU

Beckham a fost huiduit de fani la primul său joc oficial pentru LA Galaxy în 2009

Foto: www.fanfootball.co.uk

Internaţionalul englez David Beckham a jucat joi seară prima sa partidă oficială în tricoul lui LA Galaxy după cele cinci luni petrecute sub formă de împrumut la AC Milan, iar în momentul înlocuirii sale a fost admonestat de o parte a suporterilor prezenţi în tribune, informează AFP

Publicaţiile sportive nord-americane au caracterizat evoluţia modestă a mijlocaşului în vârstă de 34 de ani, despre care au scris că "a părut lent şi a avut puţine reuşite".

Beckham a fost înlocuit în minutul 70 al întâlnirii pe care LA Galaxy a câştigat-o cu New York Red Bulls, scor 3-1, moment în care mai mulţi fani l-au fluierat şi au afişat un banner pe care se putea citi "merităm mai mult".

Internaţionalul englez s-a întors în Statele Unite abia în urmă cu o săptămână şi a ratat primele 17 partide pe care formaţia sa le-a disputat în Major League Soccer. David Beckham, care la începutul acestui an fost împrumutat la AC Milan pînă la finalul sezonului din Serie A, mai are contract cu LA Galaxy până în luna noiembrie.

De curând, fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid a declarat că selecţionerul reprezentativei Angliei, Fabio Capello, i-a transmis să revină la un club din Europa, pentru a avea mai mari şanse să fie convocat la acţiunile echipei naţionale.
Mai multe articole despre:
David Beckham LA Galaxy