MENIU

Becali: Nu am fost audiat în legătură cu plângerea făcută de Iacov

Foto: wordpress.com
G. Becali: Am venit, am semnat, am stat de vorbă cu oamenii

Gigi Becali a declarat, marţi, la ieşirea de la Poliţia Ilfov, că nu a fost chemat pentru a da declaraţii în legătură cu plângerea făcută la adresa lui de către Constantin Iacov, ci doar s-a prezentat potrivit graficului stabilit atunci când a fost eliberat condiţionat.

Becali a mai spus că este împăcat cu faptul că există o anchetă declanşată în cazul furtului maşinii sale şi că "este mai mult o satisfacţie morală faptul că familia mea şi apropiaţii au văzut că hoţii au fost duşi la Poliţie", lăsând de înţeles că începe să i se facă dreptate.

El a stat mai mult ca de obicei la Poliţie, declarând, la ieşire, că a mai "discutat cu băieţii". Becali a ajuns la Poliţia Ilfov la volanul autotursimului Mercedes furat în ianuarie.

Potrivit unor surse din poliţie, citate de NewsIn, omul de afaceri urma să fie audiat, marţi, pentru o plângere depusă de Constantin Iacov, fostul preşedinte al Clubului Progresul.

Fostul preşedinte al Clubului Progresul, Constantin Iacov, l-a acuzat pe Gigi Becali că, în pauza meciului FC Braşov - Steaua, l-ar fi înjurat şi ameninţat.

"Voi merge şi voi face plângere la DIICOT. E nevoie de echipe de forţă, de bodyguarzi, este caz de crimă organizată. Codul Penal pedepseşte grav asemenea practici de torturare psihică. Nu se poate aşa ceva", declara, Constantin Iacov, imediat după partida FC Braşov - Steaua, disputată în etapa a 19-a.

"Nu e prima dată când mă ameninţă că nu mă lasă în pace dacă nu îmi retrag declaraţiile de la DNA. Va trebui să plătească. Vreau ca Poliţia şi Parchetul să îşi poată face treaba. Vreau ca acest personaj să plătească pentru ceea ce face. De aici până la a-i pune un cuţit în mână unui băiat chel din grupul lui mai este doar un pas", a continuat Iacov. 

Becali a recunoscut întâmplarea de la Braşov şi a explicat că s-a calmat la rugăminţile lui Ioan Neculaie, care îl invitase la meci. Totodată, Becali şi-a menţinut opinia că Iacov a făcut la DNA numeroase declaraţii la adresa sa. "Eu nu i-aş fi făcut nimic lui Iacov, pentru că era musafirul lui Ioan Neculaie şi nu suntem în junglă. Dar vreau să-l ţin în alarmă, pentru că are gura cam mare, e «sifonul» DNA", afirma Becali, la începutul lunii martie.

Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 2 aprilie, împreună cu alte cinci persoane, fiind acuzat  de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Becali a fost eliberat, pe 17 aprilie, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1.

Mai multe articole despre:
furt Constantin Iacov Progresul