MENIU

Becali: "N-au bani suporterii de lunetist! De mâine mă duc însă cu SPP-ul la stadion"

Foto: NewsIn

Gigi Becali a vorbit miercuri într-o conferinţă de presă despre eternele sale probleme, cele cu suporterii care-l contestă. Finanţatorul Stelei a declarat că vor fi controale stricte la stadion, pentru că a aflat că fanii roş-albaştri vor să provoace incidente pentru ca echipa să fie suspendată din cupe şi amendată. Becali a luat în derâns iniţiativa fanilor, care la meciul din deplasare cu Poli Iaşi au afişat un banner cu mesajul "Angajăm lunetist!". Becali se simte însă ameninţat.

"Am rugămintea ca suporterii să vină cu trei ore înainte de meci, pentru că vor fi controale stricte. Eu încerc să mă împac cu ei, nu o să îi mai jignesc. Unii dintre ei vor să arunce cu banane, să facă acte de discriminare, acesta este ţelul lor. Ei sunt însă monitorizaţi, se ştie tot ce vorbesc ei. Suporterii vor plăti pentru pagubele pe care le vor face. Am făcut plângere penală împotriva a 1.100 de suporteri pentru 80.000 de euro pe care eu a trebuit să-i dau din cauza lor. Vom lua orice fel de măsuri pentru a stopa actele huliganice. Suporterii vor să facă scandări rasiste, să fim suspendaţi. De mâine merg cu SPP-ul la stadion! Sunt candidat la preşedinţie, deci trebuie să fiu protejat. Le-am zis, 'sunt ameninţat cu moartea!', trebuie să fiu apărat. S-a ajuns prea departe. N-au suporterii bani de lunetist. Dacă mă supără, poate încep şi eu să jignesc şi să caut lunetişti pentru suporteri", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

"Publicul ideal e cel din Ghencea, dar trebuie să termine cu înjurăturile şi ameninţările. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar altă măsură nu mai era. Nu sunt un dictator. Îi las să intre cu bannere prin care mă contestă, sunt de acord să cânte împotriva mea în pauză şi după meci, dar nu în timpul meciului"
, a mai spus Becali, care a anunţat că  a împărţit gratis 1500 de bilete la meciul Steaua-Fenerbahce, pentru studenţi, elevi şi pensionari.

Partida dintre Steaua şi Fenerbahce, din Grupa H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul din Ghencea.