MENIU

Becali, despre Tănase: Dacă stai cu o bombă sexy, sexy rămâi!

<descriere>

Patronul Stelei, Gigi Becali, a părut resemnat după ratarea calificării în primăvara europeană, însă nu a durat mult până ce acesta a revenit la vechile obiceiuri şi a criticat jucătorii.

\"N-am ce să le reproşez jucătorilor, echipa a muncit, dar am avut ghinion, nu a vrut mingea să intre în poartă. Stoichiţă a mai jucat 3-4-3 şi nu s-a legat! N-a mers jocul deloc. Singura greşeală a lui Stoichiţă a fost că nu l-a înlocuit pe Szekely cu Dayro sau Andrei Ionescu\", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Gigi nu şi-a uitat însă obiceiurile şi şi-a început tirada contra jucătorilor. Cel mai  criticat a fost Tănase.

\"Tănase nu a fost deloc strălucit, nu mai are vlagă pentru că stă cu o femeie periculoasă în casă. Dacă stai cu bombă sexy, sexy rămâi! Fotbal nu mai joci! Bicfalvi nu prea a intrat în joc nici el\", a tunat Becali.

Deşi a gafat monumental Zapata nu a fost criticat de Becali, însă nu au scăpat Ninu, Tudose şi Ochiroşii care nici măcar nu au jucat.

\"Ninu, Tudose şi Ochiroşii s-au învăţat cu pokerul de la Buzău şi cred că la Steaua dacă joci două meciuri bine s-a terminat, gata! O să stea pe bancă toată viaţa lor dacă se gândesc la poker şi nu la fotbal\", a încheiat Becali.

Steaua a fost eliminată din Liga Europa după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Şeriff Tiraspol.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Şerif Tiraspol Liga Europa