MENIU

Becali cântă \"Gigi, pleacă din Ghencea!\"

Foto: NewsIn

Patronul Stelei le-a pregătit o surpriză celor care ar intenţiona să nu-l lase pe stadion la meciul cu Urziceniul, ce se va disputa cu porţile închise. De asemenea, şi-a ironizat contestatarii cărora le-a fost interzis accesul în tribune la partida din etapa a 3-a.

Comisia de Disciplină a LPF a decis ca derby-ul etapei a treia din Liga I, Steaua - Unirea Urziceni, să se joace fără spectatori, prilej pentru patronul Gigi Becali să-i ironizeze pe fanii contestatari din Ghencea.

"Nu mai fac nimic de-acum încolo în războiul cu suporterii, a început să-mi placă ce spun despre mine. Azi dimineaţă m-am trezit cântând prin casă că nimeni nu mă vrea şi «Pleacă din Ghencea!»", a declarat Becali într-o intervenţie la Sport.ro.

Aflat încă în stare de suspendare, după Cazul Valiza, Gigi Becali nu ştie nici el încă dacă va putea asista pe viu la meciul cu Urziceniul. În aceste condiţii, are deja pregătită o soluţie de rezervă, să meargă la stadion în calitate de angajat al clubului. "Chiar dacă nu aş avea voie eu mă duc la birou, nu pe stadion. E un subterfugiu. Eu sunt patron şi am birourile acolo. Mâine, Adunarea Generală mă pune preşedinte al Consiliului de Administraţie şi aşa vin la muncă, la birou", a mai spus Becali la Sport.ro. Meciul Steaua - Unirea Urziceni se va juca duminică, de la ora 20.45.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Ghencea Unirea Urziceni