MENIU

BEC a trimis la Poliţia Capitalei o sesizare a lui Marian Vanghelie referitoare la turismul electoral

Foto: NewsIn

Biroul Electoral Central a decis, în şedinţa de la ora 16, să trimită la Poliţia Capitalei sesizarea făcută de liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, referitoare la acţiuni de turism electoral în Capitală, a declarat, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Muhuleţ a mai spus că aceeaşi decizie s-a luat şi în cazul sesizării PDL referitoare la acţiuni de turism electoral în Sectorul 1 din Bucureşti.

Reprezentantul PDL în BEC, avocatul Cristian Ene, a declarat pentru NewsIn că partidul său a sesizat Biroul Electoral în legătură cu faptul că maşini aparţinând firmei Romprest, care se ocupă de salubritate în Sectorul 1, transportă oameni la vot.

Biroul Electoral Central a mai trimis la Poliţia Capitalei pentru verificări sesizarea făcută de PSD+PC, care reclama acţiuni de turism electoral la nivelul municipiului Bucureşti, a declarat pentru NewsIn purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Muhuleţ a precizat că BEC va sesiza şi Poliţia Dâmboviţa pentru a face verificări în cazul unei reclamaţii venită de la PSD şi PC.
Mai multe articole despre:
alegeri fraudă Marian Vanghelie vot turism electoral