MENIU

Bazac a promis autorităţilor din Covasna sprijin pentru finalizarea lucrărilor la un spital

Foto: NewsIn

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a promis sprijin autorităţilor locale din Covasna, pentru finalizarea lucrărilor la două etaje de la Spitalul Judeţean Covasna, unde urmează să se mute blocul operator al unităţii medicale.

Suma promisă de ministru se ridică la un milion de euro, din care conducerea spitalului ar putea să finalizeze lucrările de reabilitare la cele două etaje.

"Important este să terminăm şi să deschidem saloanele acestea, un milion de euro poate să găsească Ministerul Sănătăţii, important este ca pacienţii să beneficieze de servicii medicale de calitate", a declarat Ion Bazac.

Ministrul Sănătăţii a vizitat Spitalul Judeţean din Covasna, care a intrat în lucrări ample de consolidare în urmă cu câţiva ani. Anul trecut, însă, spitalul nu a beneficiat de fonduri în acest sens, întrucât el mai este cuprins şi într-un program de modernizare care urmează a fi demarat.

Întrebat de ce nu s-au dat anul trecut fonduri pentru spital, Bazac a spus că Eugen Nicolăescu ar trebui să răspundă la această întrebare şi a precizat că este vorba de o lipsă de interes.