MENIU

Băsescu, în Buzău: Mi-aş fi dorit din suflet ca şi astăzi să fiu aici cu un liberal, ca în 2004

Foto: NewsIn

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Buzău, că acesta a fost locul în care în 2004 a avut loc primul miting al Alianţei DA şi că şi-ar fi dorit "din suflet, cu toată tăria" ca şi de această dată să se afle în acest loc alături de un liberal.

"Acum patru ani aici se organiza primul miting al Alianţei DA şi eram împreună cu cel care urma să devină prim ministru al României, eram cu Călin Popescu Tăriceanu", şi-a început Traian Băsescu discursul în faţa a 3.000 de simpatizanţi democrat-liberali adunaţi în sala de sport a oraşului Buzău.

Pentru că publicul a început să huiduie la auzul numelui fostului prim-ministru, Băsescu i-a oprit pe simpatizanţi spunând că nu îi pare rău pentru alianţa cu Tăriceanu. "Nu-mi pare rău, până la urmă împreună am câştigat alegerile. Că drumurile ne-au despărţit, este altceva, dar vreau să ştiţi că diferenţa dintre noi doi a fost aceea că eu am rămas loial 100% poporului român şi celor care mi-au dat votul", a spus şeful statului.

"Vă spun că mi-aş fi dorit din suflet, cu toată tăria, ca şi astăzi să fiu aici, în faţa dumneavoastră, cu un liberal. Vom vedea, dar până una alta eu le spun celor care au fost cu noi, dar au plecat între timp, cine ştie, poate vor reveni, dar, dacă au plecat, noi avem o vorbă: apa trece, pietrele rămân", le-a spus Băsescu buzoienilor.

Şeful statului a participat, vineri, la două mitinguri electorale organizate de PD-L, la Râmnicu Sărat şi Buzău, alături de preşedine aflându-se deputatul de Buzău Cezar Preda.

Mai multe articole despre:
campanie Traian Băsescu Cotroceni vot