MENIU

Băsescu: Geoană, te aştept diseară (n.r. - vineri) la OTV!

Traian Băsescu îl cheamă pe Mircea Geoană la OTV

Prezidenţiabilul PD-L l-a invitat pe candidatul PSD la OTV la o continuare a dezbaterii de joi de la Palatul Parlamentului.  L-a şi ameninţat că va dezvălui legăturile pe care Geoană le-ar avea cu fostul şef al FNI, Nicolae Popa.  \"Îi promit că dacă vine va afla foarte multe lucruri care îi vor folosi în viaţă!\", a anunţat Băsescu. Antonescu îi recomandă lui Geoană să meargă.

Traian Băsescu îi aruncă mănuşa lui Mircea Geoană. L-a cheamat vineri seară la OTV, acolo unde amândoi au invitaţie, pentru a continua dezbaterea de joi seară de la Parlament.

\"Din păcate, Mircea Geoană s-a dovedit rezistent la fugă, fuge de două săptămâni întruna. Îmi menţin invitaţia de a avea dezbateri şi având în vedere că amândoi avem invitaţie la OTV să fim împreună la OTV pentru a continua dezbaterea. I-aş arăta cât de mult a minţit şi în privinţa domnului Nicolae Popa, tatăl FNI-ului, că mama FNI-ului este deja încarcerată, tatăl lui Vîntu, este un om binecunoscut de domnul Geoană. Iar miza domnului Vîntu de a-l vedea pe domnul Geoană preşedinte este legată şi de domnul Popa\", a declarat candidatul PD-L la preşedinţie.  \"Îi promit că dacă vine va afla foarte multe lucruri care îi vor folosi în viaţă!\", a anunţat Băsescu.

Traian Băsescu l-a atacat şi pe şeful TVR, Alexandru Sassu. L-a făcut un lacheu. \"E de remarcat deplina mogulizare a TVR 1, un lacheu, preşedintele Alexandru Sassu, a închis pur şi simplu televiziunea publică pentru turul doi, mai mult, s-a pretat la atacuri la adresa mea, deşi nu aveam niciun drept la replică\", a acuzat Băsescu.

Prezent vineri seară la Realitatea TV, aliatul lui Geoană, preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a recomandat pesedistului să meargă să se bată cu Băsescu.