MENIU

Băsescu: Fratele meu nu a ştiut ce semnează, pentru că a semnat pentru o firmă şi s-a înregistrat alta

Foto: rtv

Traian Băsescu a declarat recent în staţiunea Eforie Sud, că există mai multe inadvertenţe în ceea ce priveşte firma la care fratele său, Mircea Băsescu, este acţionar, explicând că fratele său a semnat pentru o firmă, dar s-a înregistrat altă firmă.

"De exemplu, a semnat pentru o firmă şi a fost înregistrat în altă firmă. Interesant, nu? Am primit copia de pe documentele pe care el le-a semnat şi nu-i acelaşi număr de firmă ca acela care a fost înregistrat, deşi a fost introdus în acţionariat. Al doilea lucru: un acţionar, în mod paradoxal şi foarte interesant, se duce la televizor şi primul lucru pe care îl are de spus e că trebuie să îl ia pe fratele meu ca să ajungă mai uşor la Cotroceni", a susţinut Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai afirmat că un alt aspect interesant este faptul că actele firmei au ieşit acum două zile de la Registrul Comerţului şi aceasta a fost imediat prezentată la televizor. "Aceste lucruri interesante nu ştiu în ce categorie să le pun", a spus şeful statului.

În ceea ce priveşte hotărârea fratelui său de a ieşi din acţionariatul firmei, preşedintele a spus: "Nici el nu mai ştie din ce să iasă, pentru că firma pentru care a semnat nu e înregistrată la Registrul Comerţului, ci s-au schimbat primele pagini la documentul semnat de el. Nu ştiu în ce condiţii s-a întâlnit cu oameni cu nume atât de sonore din afacerile cu armament", a mai afirmat Băsescu.

Preşedintele a mai spus că se va întâlni sâmbătă seara cu fratele său pentru a afla mai multe detalii.

Citeşte şi Traian Băsescu: Dacă fratele meu se mai implică în vreo firmă, s-ar putea ca eu să nu mai candidez