MENIU

Băsescu: Fiica mea, Elena, nu e nici securistă, nici infractoare

Foto: NewsIn

Traian Băsescu este supărat pe Alina Mungiu Pippidi pentru că a declarat public că nu o vrea pe fiica sa cea mică pe lista pentru alegerile europarlamentare. Şeful statului a afirmat că, în virtutea prieteniei dintre ei, putea măcar să-i dea un telefon înainte.

"Ştiam că dânsa se fereşte să nu fie cu securişti. Fi-mea nu e securistă. Are 29 de ani. Nu a avut timp să fie informatoare. Modul ăsta al unui prieten de a-şi face notorietate. Eu am o relaţie bună cu doamna Pippidi. Putea să mă caute la telefon dacă vroia să îmi spună ceva. Era un gest de minimă eleganţă.", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului s-a arătat deranjat şi de faptul că unele voci îl acuză că s-ar afla în spatele candidaturii fiicei sale. "Am văzut abordări de genul tatăl ei e vinovat, de ce nu o opreşte. Măi oameni buni femeia asta are 28-29 de ani. Eu nu am vorbit cu ea...am o lună de când nu ne-am întâlnit. Când era prietenă cu Hrebe şi am scăpat-o într-o discuţie cu un ziarist că nu are ce căuta cu băiatul lui Hrebe toată presa a sărit: DICTATORUL se baga în viaţa fetei. Acum de ce îmi cereţi să mă bag în viaţa ei dragilor?", a adăugat Băsescu.

Citeşte şi Alina Mungiu Pippidi nu vrea să candideze la europarlamentare alături de Elena Băsescu