MENIU

Băsescu: Deosebirea între mine şi ceilalţi politicieni este că eu am avut capacitatea să progresez, să evoluez

Foto: RTv

Traian Băsescu a afirmat că cei 12 ani petrecuţi pe mare şi în străinătate l-au ajutat foarte mult să se adapteze societăţii româneşti de după Revoluţie, şi prin asta a reuşit să evolueze faţă de "foarte mulţi politicieni din România".

"Să condamn crimele comunsimului a fost să închid acest capitol din viaţa mea şi a milioane de români. Eu mi-am câştigat existenţa greu. Nu am stat în şedinţe de partid la uscat. Pentru 12 ani de zile partenerii mei erau valurile, marea, nava de care trebuia să am grijă. Nu mă simt legat de ei (grupul Iliescu, Geoană, Hrebenciuc, Năstase, după cum îl numeşte şeful statului - n. red.). Şi 12 ani de umblat prin lume m-au ajutat să văd cu alţi ochi realităţile de la noi", a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a afirmat că, fiind atât de mult timp plecat din ţară, i-a fost foarte uşor să se adapteze la condiţiile societăţii româneşti după Revoluţie.

"Mie  mi-a fost uşor să ma adpatez unei societăţi de după Revoluţie. Am avut uşurinţa de a înţelege deşi nu a devenit constient ce inseamnă capitalism din 1990. Deosebirea între mine şi foarte mulţi politicieni este că eu am avut capacitatea să progresez, să evoluez", a spus şeful statului. 

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană Traian Băsescu comunism Ion Iliescu