MENIU

Băsescu: Aştept să-mi spună Elena dacă se căsătoreşte. VIDEO

Traian Băsescu spune că nu este \
Traian Băsescu speră să-i spună Elena când se căsătoreşte

Preşedintele Traian Băsescu a spus, la emisiunea lui Dan Diaconescu, că nu ştie că  fata lui cea mică s-ar căsători, după ce moderatorul i-a spus că EBA s-a întâlnit cu Syda pentru a-şi căuta verighete.

Întrebat dacă ştie că Elena Băsescu, fiica lui, s-a întâlnit cu Syda, să-şi ia verighete, preşedintele Traian Băsescu a spus că nu ştie şi că aşteaptă să îi spună fiica lui acest lucru.

Şeful statului l-a corectat pe Dan Diaconescu spunându-i că pe iubitul Elenei îl cheamă Bogdan, nu Syda.

Despre concediul cu soţia, a spus că acesta mai are de aşteptat, iar despre fiica cea mare, Ioana, şeful statului a spus că aceasta s-a ferit mereu de politică şi că el este singurul politician preferat al ei. Despre Ioana a spus că aceasta este plecată în Finlanda, într-o excursie de Moş Crăciun.

\"Fac Revelionul în zona Văii Prahovei. Niciodată nu am fixat locul unde fac Revelionul în ultimii cinci ani. Imediat după ce am dat un mesaj de la miezul nopţii, cu soţia, am intrat într-un local, într-un restaurant. Şi ne-au primit de fiecare dată\", a mai spus Băsescu,  care a adăugat că a plătit consumaţia de fiecare dată în orice local a fost.

DD: \"Dar dumneavoastră vi se iau bani pe nota de plată? Vreţi dumneavoastră să plătiţi?\"
TB: \"Da. Trebuie să facă nota\".