MENIU

Baschet - CSU Cuadriopol Braşov-Feni Industries 87-86, într-un meci din Liga Balcanică

Foto: NewsIn

Echipa de baschet masculin CSU Cuadriopol Braşov a trecut miercuri de liderul Grupei A din Liga Balcanică, Feni Industries, scor 87-86, şi a obţinut astfel cea de-a doua victorie din competiţie.

Cei mai buni marcatori pentru braşoveni au fost Drăguşin, cu 28 de puncte, Milovic, cu 21 de puncte şi Hadjibulic, cu 10 puncte.

Tehnicianul ardelenilor, Dan Calancea, a declarat că jucătorii săi au obţinut o victorie "mare şi extrem de importantă". Antrenorul a adăugat că elevii săi au fost foarte concentraţi, iar acest lucru a contat extrem de mult: "Ne-am mobilizat bine în momentele dificile, mai ales pe final şi a contat. Sper să facem un joc la fel de bun şi în ultima partidă din această fază a competiţiei, să aşteptăm celelalte rezultate şi să sperăm că ne calificăm în play-off-ul competiţiei".

CSU Cuadriopol Municipal Braşov mai are de disputat un singur meci în Grupa A a Ligii Balcanice, pe teren propriu, împotriva bulgarilor de la Cherno More Varna. Braşovenii, care au înregistrat până acum două victorii şi o înfrângere, ocupă locul 4 în grupă, cu 9 puncte, la egalitate cu formaţia de pe locul 3 şi la un punct distanţă de ocupantele primelor două locuri.
Mai multe articole despre:
Baschet Liga Balcanică