MENIU

Avocatul lui George Becali: Mă deranjează stilul literar al motivării judecătorilor

Foto: ziua.ro
"Aşteptam de la judecătoare temeiuri de drept, clare, concise, fundamentate pe probe, nu pe speculaţii", a spus Dancu
Dancu a mărturisit că îl cunoaşte personal pe Traian Băsescu

Cătălin Dancu, avocatul lui George Becali, a spus duminică seară la Realitatea TV că este deranjat de "stilul literar al motivării" care a condus la arestarea clientului său.

"Aşteptam de la judecătoare temeiuri de drept, clare, concise, fundamentate pe probe, nu pe speculaţii", a spus avocatul Cătălin Dancu.

"Mă deranjează modalitatea în care un judecător cu o pregătire profesională remarcabilă face aici un derapaj de la ceea ce înseamnă instituţia dreptului şi se transformă într-o adevărată judecătoare pe lecţii de moralitate pe care înţelege să le dea faţă de George Becali", a mai spus Dancu.

Referitor la varianta potrivit căreia arestarea lui Becali ar fi fost "comandată", Cătălin Dancu a spus că nu crede că Traian Băsescu ar fi intervenit în acest sens. "Dacă mă întreabă cineva, răspund cinstit că nu cred că Traian Băsescu dă telefoane pentru chestii de genul ăsta", a spus avocatul lui Becali. 

Dancu a mărturisit că îl cunoaşte personal pe Traian Băsescu. "Îl ştiu pe Traian Băsescu, am fost mulţi ani în PD, am fost vicepreşedinte executiv al PD, am fost mâna lui dreaptă când era preşedinte la Bucureşti. Îl cunosc ca om, ca structură, ca viaţă", a spus Dancu.