MENIU

Aurelian Pavelescu, enervat de votul românilor, reacție halucinantă pe Facebook

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, autor al unui contestat acord cu PSD, a reacționat halucinant pe Facebook, enervat de prezența mare la vot, pe care o consideră motivată de ură. 

Aurelian Pavelescu a reacționat violent pe Facebook, enervat de prezența mare la vot, la doar două zile după ce anunța triumfător victoria PSD și invalidarea referendumului ”mincinos” al lui Klaus Iohannis. 

”VOTUL URII! NU ACEASTA ESTE ROMÂNIA VISATĂ DE IULIU MANIU!

Ceea ce s-a întâmplat astăzi cu votul la europarlamentare și referendum va avea consecințe nebănuite. Este foarte bine, desigur, că prezența la vot a depășit așteptările, că românii au ieșit masiv la vot. Iar votul lor trebuie și va fi respectat.

Problema este, însă, cauza acestui vot, mecanismele care au declanșat această ieșire, care nu au nicio legătură cu programe sau idei politice, dezbateri pentru soluții raționale, realiste, într-un context economic și social.

NU! Motorul acestei reacții a fost ura, diseminată virulent în societate, după un plan al unei structuri anti-democratice, în scopul declanșării revoltei publice, crearea ”emoției colective” pe care Klaus Iohannis a adoptat-o ca doctrină politică în mod deschis: în urmă cu 4 ani spunea explicit că ”alegerile nu se câștigă prin argumente, ci prin crearea emoției”, adică nu cu soluții politice, ci cu manipularea maselor populare.

Tot de 4 ani avertizez că planul lui Iohannis și al clicii lui este de a declanșa insurgența în România, pentru a prezerva în mod nelegitim puterea. Cei mai mulți n-au înțeles. A face din ”MUIE” SLOGAN POLITIC GENERALIZAT, a adopta, de asemenea, SLOGANUL ”CIUMA ROȘIE” - SLOGANUL OFICIAL NAZIST - ca slogan oficial din partea partidelor și structurilor din jurul Președintelui - NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU DEMOCRAȚIA! CI CU MANIPULAREA ȘI VIOLENȚA CA ARMĂ POLITICĂ!

Ieșire necontrolată a președintelui PNŢCD, Aurelian Pavelescu, la Brăila!

Am văzut cu toții istoria acestei mari manipulări. Instituțiile represive au fost co-autoare. Probele sunt peste tot, în comportamentele de pe stradă ale unor grupuri de oameni, în mesajele publice, în DISPARIȚIA PRACTICĂ A ORICĂREI DEZBATERI, ÎN FAVOAREA ÎNJURĂTURII, OBSCENITĂȚII, AMENINȚĂRII, INSTIGĂRII ȘI A VIOLENȚELOR CARE AU CUPRINS ROMÂNIA.

Este vorba aici despre democrație? Care sunt soluțiile economice, sociale etc., ale celor care au ca singur argument ”MUIA”, PE CARE IOHANNIS A ADOPTAT-O OFICIAL CA PROPRIUL SĂU SLOGAN, apreciind că este o ”opinie politică”? Nimic, decât ”MUIE”! Ce poate urma? Nimic, decât violența!

Doctrina PNȚCD, fundamental democratică, a civilității, nu putea să adopte vreodată sinistrul cuvânt,”MUIE”, în locul dezbaterii și rațiunii. Nu aceasta este ROMÂNIA VISATĂ DE IULIU MANIU!

Ce va urma? Nimeni nu poate ști. Cei care au declanșat această ură vor plăti și ei, deopotrivă. Ceea ce s-a construit cu greutate, un început de democrație, în treizeci de ani, este probabil că se va nărui. Cine crede că URA ȘI VIOLENȚA pot clădi o țară și o democrație, va vedea în curând fața hidoasă a lor!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
PNŢCD referendum Aurelian Pavelescu exit poll