MENIU

Au început înscrierile pentru festivalul "Best Film Festival"

Foto: www.iubescbrasovul.ro

Startul oficial al festivalului de film "Best Film Festival", care se va desfăşura la Braşov între 12 şi 16 mai, a fost dat oficial miercuri, când a fost deschisă lista de înscrieri.

Potrvit NewsIn, data limită pentru înscrierile la festival este 10 mai, filmele fiind aşteptate pe adresa O.P.11, C.P. 669 Braşov. Festivalul din acest an se va desfăşura pe trei secţiuni:  ficţiune/documentar; animaţie şi, ca o noutate absolută - Braşov Be.Live.It, această ultimă secţiune propunându-şi să promoveze noul brand turistic al Braşovului. Pot participa la festival liceeni, studenţi, dar şi proaspăt absolvenţi (pînă la doi ani de la absolvire) din toată ţara.

"Anul acesta vrem să fim mai buni decât la primele ediţii, tema acestei ediţii de festival fiind inovaţia, inventivitatea. Vrem să refacem atmosfera de la începutul secolului XX, când Revoluţia industrială era la apogeul ei.“, a declarat Bogdan Pascu, principalul organizator al festivalului.

„Sperăm ca în cadrul acestei secţiuni vor putea fi prezentate cât mai multe filme studenteşti despre Braşov, scenariile acestora trebuind să fie concepute pentru a promova noul brand turistic, Braşov Be.Live It. Este un lucru foarte bun, sperăm să primim în concurs filme cât mai valoroase, care să promoveze cu succes Braşovul“, a declarat Marian Ioan Ţaţa, directorul Agenţiei de Dezvoltare Durabilă.

Pentru a promova ediţia din acest an a festivalului, dar şi pentru a promova filmele care au câştigat la precedentele două ediţii, organizatorii vor porni într-un turneu care va cuprinde cu siguranţă oraşele Târgu-Mureş, Cluj, Timişoara (la finalul lunii martie) şi, probabil, Iaşi şi Bucureşti, în luna aprilie.

Mai multe articole despre:
film festival Braşov înscrieri