MENIU

Arsenal l-a pierdut pe Gallas până la finalul sezonului

Foto: www.thesun.co.uk

Fundaşul echipei Arsenal, William Gallas, a devenit indisponibil până la finalul sezonului, după ce a suferit o leziune la ligamentul medial în partida cu Villarrea, scor 1-1, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor.

"Gallas este un jucător care de obicei se reface rapid, dar este puţin probabil ca el să revină înainte de finalul sezonului. Este o pierdere uriaşă, dar aici mă bazez pe restul jucătorilor, care au crescut ca echipă şi au dat dovadă de o forţă psihică foarte mare", a declarat antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger.

Un alt jucător de la Arsenal care s-a ales cu o accidentare după partida cu "submarinul galben" este portarul Manuel Almunia, care va sta departe de gazon trei săptămâni, după o leziune la gleznă.

După 31 de etape în Premier League, Arsenal ocupă locul patru în clasament, cu 58 de puncte, 10 mai puţine decât liderul Manchester United. "Tunarii" rămân în cursa pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au remizat, 1-1, cu Villarreal, pe "El Madrigal".

Mai multe articole despre:
accidentare Premier League Arsenal Londra