MENIU

Argăseală: "Vor mai veni un fundaş stânga şi un mijlocaş central"

Foto: www.daylife.com

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dat asigurări vineri că echipa din Ghencea va transfera în scurt timp un mijlocaş central şi un fundaş stânga.

"Vor mai veni un fundaş stânga şi un mijlocaş central. Darlas este pe lista Stelei, sunt discuţii cu el, vom vedea cine va veni. Nu sunt îngrijorat că aceşti jucători care vor veni mai târziu nu se vor acomoda, pentru că vor avea timp să se integreze", a declarat Argăseală, la stadionul Steaua.

Oficialul stelist a menţionat că cele două transferuri vor fi perfectate în "şapte sau 10 zile", iar după ce vor veni şi aceşti jucători echipa se va bate la titlu şi a reiterat că Bergodi este cel mai bun transfer al Stelei din acest sezon.

Altfel, preşedintele stelist le-a luat apărarea jucătorilor Toja, Golanski, Szekely, Cezar Lungu şi Rafal Grzelak, care au fost surprinşi de paparazzi petrecând până târziu într-un club de noapte. "Jucătorii veneau după 12 zile de cantonament şi nu pot să le reproşez, erau în timpul liber. Nu se va face însă rabat de la disciplină şi după prima etapă nu se vor trece cu vederea astfel de lucruri", a anunţat Argăseală.

Jucătorii echipei Steaua au efectuat vineri seară, pe terenul 6 din Complexul Ghencea, antrenamentul oficial dinaintea meciului de prezentare cu Genclerbirligi, programat sâmbătă. La şedinţa de pregătire a participat şi atacantul Krum Bibişkov, care a efectuat primul său antrenament la Steaua.