MENIU

Arestarea lui Gigi Becali a iscat reacţii în presa din România

Foto: http://stelisti.mysport.ro/uploads/modules/news/11656/gigi_becali_nou_2.JPG

Gândul titrează în ediţia de sâmbătă Becali TV – lupta în filmuleţe: poliţia aruncă filmul sechestrării, avocatul lui Gigi distribuie filmul judecăţii din bar.

Jurnaliştii de la Gândul scriu că Parchetul şi avocaţii lui Becali se bat pe filme. După ce anchetatorii au pus la dispoziţia presei filmul răpirii şi înregistrarea cu martorul care reclamă la 112, apărarea lui Becali a reacţionat. Presa a primit un filmuleţ cu Becali, în care omul de afaceri glumeşte cu cei care i-ar fi furat maşina.

Evenimentul Zilei scrie că patronul Stelei este un mieluşel în arest. Jurnaliştii susţin că Becali nu s-a plâns de condiţiile din arest, dar a refuzat mancarea preparată la Penitenciarul Rahova: marmeladă, biscuiţi şi ceai.

România Liberă scrie că procurorii nu pot explica de ce nu l-au ridicat pe patronul Stelei imediat după producerea incidentului, în ianuarie, mai ales că au avut la dispoziţie cele mai importante probe – imagini video şi inregistrarea apelului unui martor la serviciul 112. Mai mult, răpirea a avut loc intr-o zonă supravegheată de Serviciul de informaţii externe, care are acolo un sediu de protocol.

M-am lămurit şi cu dumneavoastră, doamnă preşedinte”, i-a spus Gigi Becali, din boxa arestaţilor, judecătoarei Nicoleta Cristuş, cea care l-a trimis după gratii, scriu jurnaliştii de la Adevărul. Tot din Adevărul aflăm că Gigi Becali a fost „cazat” într-o cameră cu trei traficanţi de droguri şi că ocupă patul în care în urmă cu doar câteva zile a stat omul de afaceri Puiu Popoviciu.
Mai multe articole despre:
proces Gigi Becali arest revista presei