MENIU

Aproximativ 500 de pasageri au fost afectaţi de anularea curselor MyAir de pe Băneasa spre Italia

foto: baneasa-airport.ro
Cursa către Rimini, din această dimineaţă, a fost anulată

Aproximativ 500 de pasageri, care ar fi trebuit să plece spre Italia, au fost afectaţi de anularea de pe 22 iulie a curselor MyAir de pe Băneasa.

''Nu am primit nicio informaţie. Ghişeele aeroportului sunt baricadate. Nu putem afla nimic. Suntem din  provincie. Am făcut patru ore pe drum până aici, şi acum nu ştim ce să facem'', a declarat Olguţa Cazacu, pasageră.

''Ni s-a transmis aseară în jurul orei 20.30 că acea cursa care trebuia să plece de pe Aeroportul Băneasa nu va mai avea loc astăzi, fără nicio altă informaţie în plus. Nu ştim ce să facem, cu bilete cumpărate din luna februarie'', a mai spus pasagera

Potrivit regulamentului, reprezentanţii companiei aeriene au obligaţia să informeze pasagerii despre eventuale întârzieri sau anulări, să le asigure apă, alimente şi, eventual, cazare, dacă este cazul, ceea ce până în prezent nu s-a întâmplat.

Cursele companiei italiene low-cost MyAir, care operează zboruri de pe Băneasa spre Italia, au fost anulate,, a declarat pentru NewsIn directorul general al aeroportului Băneasa, George Mihalcea, precizând că nu cunoaşte cauzele.

Mai multe articole despre:
aeroport Băneasa pasageri aeronava