MENIU

Antonescu nu este de acord cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unitare

Foto: gandul.info

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a exprimat, vineri, protestul faţă de intrarea în vigoare a Legii salarizării unitare care "amputează" veniturile, afirmând că Mircea Geoană şi Traian Băsescu ar trebuie să le spună oamenilor, când le fac promisiuni electorale, că sunt şi responsabili de situaţie.

"Aş dori să protestez împotriva intrării în vigoare a Legii asumate de domnul Boc, sub garanţia şi cu susţinerea domnilor Băsescu şi Geoană, prin care o jumătate din populaţia activă a României este practic silită să muncească fără bani pentru 8-9-10 zile. Este un lucru fără precedent din 1990 încoace şi vreau să spun cetăţenilor români care sunt în această situaţie că ei păţesc acest lucru, li se bagă mâna în buzunar, de către Geoană, Băsescu, Boc în ciuda faptului că am depus moţiune de cenzură pe această lege, respinsă de votul PSD şi PD", a spus Crin Antonescu.

Prezidenţiabilul PNL a comentat că liderul PSD ar trebui să le spună oamenilor cărora le promite "marea cu sarea" că din vina lui şi a lui Traian Băsescu este această situaţie. "E bine ca oamenii să ştie că cei doi mincinoşi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, sunt cei care au impus această amputare din veniturile şi salariile oamenilor", a adăugat el.

Cât priveşte referendumul, Antonescu a susţinut că, în opinia sa, acesta nu-i aduce lui Băsescu voturi în plus, decât "nesemnificative". "Băsescu, chiar dacă iese pe primul loc, dacă iese pe 22 noiembrie, are din ce în ce mai puţine şanse să mai fie preşedinte al României, are şanse spre zero", a încheiat liberalul.